Magyar Jóga Közösség

 

Regisztrálunk, ha minimum 200 órás jógaoktató képzést végeztél!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, amit az általad megjelölt vezető jógaoktatónak megküldünk jóváhagyásra. A regisztráció folyamata automatikus, ezért bármilyen kérdéssel vagy adataid javításával kapcsolatban írj ide!

Kérjük, hogy minden mezőt tölts ki és tölts fel egy 400x400-as JPEG portré fotót is! E-mail címed nem nyilvános, csak a további kommunikáció miatt van rá szükség. Egy darab települést adhatsz meg, ahol főként oktatsz, és maximum 4 olyan jógairányzatot, de csak olyat, amiből külön vizsgával rendelkezel!

Amennyiben olyan jógaoktató képzést végeztél, amely nem szerepel az általunk regisztráltak között, vezető oktató helyett a Magyar Jóga Közösséget válaszd a legördülő menüből és töltsd fel a vizsgád tanúsítványát! További megjegyzésekkel, kérdésekkel írj ide!

 

REGISZTRÁCIÓ
Név:
E-mail: Mindenképp adj meg e-mail címet!
Bemutaktozó oldalra mutató link: A fotódra kattintva ide jutnak az érdeklődők.
Település neve, ahol oktatsz: Csak egy települést adj meg!
   
Stúdió neve, ahol oktatsz (max. 4):  
1. 2. 3. 4.
   
Oktatóképzések helye, amelyeket elvégeztél: (pl.: Mandala Jógastúdiók, Purnam Jógastúdió, stb. - max 4)
1. 2. 3. 4.
   
Általad oktatott irányzatok:
Csak amiből külön vizsgával rendelkezel!
4 irányzat fog megjelenni a neved mellett.
Agni jóga Astanga Barkan Method Bikram jóga Flow Gerincjóga Gyerekjóga Hatha jóga Himalájai jóga Iyengar jóga Kismama jóga Kundalíni jóga Nőijóga Rádzsa jóga Szenior jóga Yin jóga
Mióta oktatsz? Az oktatóképzésed vizsgadátumát add meg!
Ki volt az oktatóképzésed vezetője?
  Az általad megjelölt vezető jógaoktató igazolja a regisztrációdat.
   
Portré fotó feltöltése (400x400 px JPEG) Fotó nélkül nem jelenik meg a regisztrációd!
   

Ha módosítani szeretnéd az adataidat vagy utólag küldenél fotót, dokumentumot, ide írj!

 

Adatvédelmi nyiltakozat

Személyes adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület (info@mandalajoga.hu), mint Adatkezelő, a fenti személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján az oldal regisztrációs nyilvántartásának céljából kezelje. Az adatok nyilvánosak, de az adatbázist reklámcélokra nem használjuk fel és azt harmadik félnek nem adjuk ki.

A hozzájárulás önkéntes, az visszavonásig érvényes. Évente egy alkalommal jogosult vagy ingyenes tájékoztatást kérni a kezelt adataidról, indokolt esetben kérheted azok helyesbítését, és bármikor kérheted azok törlését.

Amennyiben úgy érzed, hogy az Adatkezelő a személyes adataid kezelésére vonatkozó törvényi szabályokat nem tartja be, jogosult vagy bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., telefon: +36-1-391-1400, e-mail:ugyfelszolgalat@naih.hu) fordulni.

 

A honlap szolgáltatásai ingyenesek. Munkatársaink és oktatóink önkéntesként végzik tevékenységüket.

 
 


Az oldalt a Mandala Gerincjóga Rendszer Egyesület üzemelteti.